Sunday , April 28 2024

Un bărbat de 49 de ani a murit după ce a căzut cu un motocultor încărcat cu lemne într-un șanț adânc de 5 metri

Miercuri, în jurul orelor 13.45, A. Vasile, de 49 ani, din comuna Ostra,  a condus un motocultor neînregistrat, încărcat cu lemne de foc, pe un drum neclasificat (acoperit cu piatră), în satul Tarnița și la coborârea unei pante abrupte a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit drumul prin partea dreaptă și s-a răsturnat în șanțul DJ 177A, de la o diferență de nivel de aproximativ 5 m, fiind prins sub autovehicul și încărcătura de material lemnos. Ca urmare a accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocultorului,   cadavrul acestuia fiind ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului.

Polițiștii au făcut verificări în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, stabilind că bărbatul nu poseda permis pentru niciun fel de categorie de vehicule.De asemenea, cu ocazia examinării motocultorului nu a fost identificată  seria de șasiu, autovehiculul nefiind înregistrat/înmatriculat.

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …