Wednesday , May 8 2024

Producatorul de incaltaminte vicovean AGSESY, in faliment cerut de un partener de afaceri german

N “papucarilor” de la AGDESY li se imput\ neplata unor materiale livrate `nc\ de acum un an de firma SYMPATEX Technologies Gmbh, `n valoare de peste 18.000 de euro
Cunoscutul produc\tor de `nc\l]\minte din Vicovu de Jos, SC AGDESY SRL, care asigura `n anii trecu]i bocanci militari pentru `ntregul Minister al Ap\r\rii, are acum serioase probleme financiare. Numai astfel se poate explica faptul c\ `mpotriva firmei a fost depus\, la sf=r[itul lunii trecute, la Tribunalul Suceava, o cerere de deschidere a procedurii falimentului de c\tre un partener de afaceri, nu de ici de colo, ci tocmai din Germania.
Coface Romania Credit Management Services SRL Bcure[ti a depus la Tribunalul jude]ean, ca mandatar\ a  creditorului SYMPATEX Techologies  Gmbh Germania o cerere de deschidere a procedurii falimentului `mpotriva SC AGDESY SRL Vicovu de Jos, reprezentat\ de Ioan Carcea, pentru o datorie de 18.553 euro (78.482 lei noi), `nsemn=nd facturi neachitate pentru produsele livrate. Se mai cere instan]ei [i ridicarea dreptului debitorului de a-[i conduce activitatea.
~ntre cele dou\ firme s-a derutat un contract de v=nzare – cump\rare de m\rfuri, comenzile de livrare fiind acceptate [i confirmate de debitor. Dup\ livrarea m\rfurilor s-au emis facturi fiscale care au r\mas `ns\ neachitate. (N.R.)

Vezi si

Săptămâna viitoare începe procesul de admitere în învățământul liceal vocațional și clasele bilingve. Locuri disponibile și mediile de admitere din 2023

Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini și cele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă …