Sunday , April 28 2024

„Cel mai simpatic de la Hollywood”. Keanu Reeves răspunde cuminte unui puști care îl asaltează cu întrebări pe aeroport

Keanu Reeves își păstrează reputația de a fi „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Recent, starul din Matrix a fost surprins în timpul unei discuții cu un fan care l-a zărit coborând dintr-un avion în New York. Schimbul de replici a fost remarcat de un alt pasager, care a postat conversația luni pe Twitter.

Este vorba de producătorul de televiziune Andrew Kimmel, care a afirmat că Reeves, în vârstă de 57 de ani, a fost „cel mai drăguț tip” și „a răspuns cu plăcere” la o serie de întrebări rapide puse de puștiul care l-a abordat pe aeroport.

Conform filmnow, Kimmel a scris: „Keanu Reeves a fost în avion cu mine, astăzi, în timpul zborului de la Londra la New York. Un puști i-a cerut un autograf și apoi a început să îi pună o serie de întrebări . Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele.”.

Detaliind conversația dintre Keanu și copil, Andrew a dezvăluit că băiatul l-a întrebat pe actor de ce se află la Londra, la care acesta a răspuns: „Filmăm un documentar”.

„Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul)”, a continuat acesta, iar Keanu a răspuns: „Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!”.

Când a fost întrebat dacă el însuși conduce așa mașini, Keanu i-a spus că, deși nu participă la curse de mașini de F1, îi place să meargă cu motocicleta. Reeves i-a mai spus că locuiește în Los Angeles și că va sta în New York timp de cinci zile pentru un spectacol pe Broadway.

Când copilul a rămas fără întrebări, Keanu l-a întrebat la rândul lui de ce se află în Europa, la ce galerii a mers în Paris și care a fost preferata da.

Comentând schimbul de replici, Andrew a scris: „Omul nu ar fi putut fi mai drăguț, mai ales după un zbor internațional.”

„M-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi pentru că omul este un bărbat pe cinste și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de cât mai mulți Keanu!”

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …