Wednesday , May 8 2024

Medicul ATI Flaviu-Emanuel Sima este noul manager al Spitalului Municipal Rădăuți

S-a ajuns la această numire din partea conducerii Primăriei Rădăuți, după ce Dan Vatră a demisionat luni din funcția de manager al unității spitalicești rădăuțene

 

Medicul de Terapie Intensivă Flaviu-Emanuel Sima va fi, începând de marți, noul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, după ce în ultima perioadă a condus secția ATI a spitalului rădăuțean. Acesta este si consilier PSD în orașul Milișăuți..

S-a luat această decizie a numirii medicului Flaviu-Emanuel Sima la conducerea Spitalului Municipal Rădăuți după ce Dan Vatră și-a depus luni dimineață demisia din funcția de manager, fără vreo perioadă de preaviz.

În toată această perioadă, avocatul Traian Andronachi așteaptă să fie numit pe funcția de conducere a unității spitalicești după ce a căștigat procesul cu Primăria Rădăuți și are o decizie judecătorească executorie. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Săptămâna viitoare începe procesul de admitere în învățământul liceal vocațional și clasele bilingve. Locuri disponibile și mediile de admitere din 2023

Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini și cele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă …