Tuesday , May 7 2024

Barbă: 550 mii de vizitatori unici ai site-ului Festivalului Ciprian Porumbescu

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, ne-a declarat că prima ediția a Festivalului Național „Ciprian Porumbescu” s-a bucurat de un real succes. Nu doar prin faptul că sala Casei de Cultură și a Teatrului Matei Vișniec au fost, la un moment dat, arhipline, dar numărul de vizitatori unici pe pagina festivalului a depășit orice așteptare.

„Au fost peste două milioane de vizite. Vorbesc de pagina festivalului pe care am creat-o înainte și numărul de vizitatori unici a fost de 550.000”,  a declarat Niculai Barbă. Potrivit acestuia, manifestările au fost un real succes și, deși a fost un festival gândit pentru suceveni într-o formă inițială, s-a dovedit că mulți dintre participanții din sala de spectacole au fost din alte județe, nu numai Botoșani și Neamț – prezență care era, oarecum, predictibilă – ci și din Bacău, Iași, Buzău și Galați. (D.P.)

 

Vezi si

Miercuri începe ultimul modul din acest an școlar, în care elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a au de susținut Evaluarea Națională

Miercuri, 8 mai, elevii și preșcolarii revin la cursuri, în modulul 5, ultimul din actualul …