Monday , May 6 2024

Trei bărbați din Moțca-Iași, prinși la furat cablu telefonic în zona Merești-Udești

În noaptea de marți spre miercuri, la ora. 00.50, polițiștii din Vulturești au obținut unele informații    conform cărora 3 bărbați suspecți, cu un autoturism înmatriculat în județul Bihor, se află în apropierea rețetelei telefonice din vecinătatea DC Merești-Udești. Imediat, polițiștii s-au deplasat pe raza satului Pleșești, comuna Vulturești, și au depistat la orele 01:20 pe Buluc Gherghe Lucian, Voicu Vasile Gabriel și Marin Marian, toți din comuna Moțca jud Iași, ce se aflau într-o autoutilitară.

Aceștia au declarat verbal că au venit în zonă pentru a sustrage cablu telefonic ocazie, în autoutilitară fiind identificat un cablu de telefonie sustras de pe ruta Merești-Udești, cablu ce urmează a fi inventariat și măsurat.

Persoanele mai sus amintite au fost duse la sediul poliției, față de acestea fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ furt calificat”.

Urmează să se stabilească valoarea prejudiciului și lungimea cablului sustras.

Reamintim că, în data de 19 mai, alți patru indivizi, Dănilă Samoel-Daniel, Popoi Costel-Bogdan, Nechita Simon și Mareș Corneliu-Sandu, au fost prinși în flagant de polițiști  când încercau să fure conductori telefonici din rețeaua Orange Romania Communications S.A., în zona Merești -Udești. Trei dintre aceștia au fost reținuți, fiind acuzați de furt.

 

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …