Monday , April 29 2024

Foresta a remizat la Bucecea și va întâlni Oțelul Galați în semifinalele barajului pentru promovarea în Liga a II-a

“Galben-verzii” vor încheia play-off-ul Seriei I pe locul 2, după ce au obținut doar un egal, scor 1-1, în fața celor de la Dante Botoșani

Foresta s-a calificat în barajul de promovare în Liga a II-a din postura de ocupantă a locului 2 în clasamentul play-off-ului Seriei I.

Sâmbătă, în penultima etapă a play-off-ului, “galben-verzii” au remizat pe terenul sintetic din Bucecea, scor 1-1, în compania celor de la Dante Botoșani, după ce Chika (’27) a deschis scorul pentru suceveni, iar gazdele au egalat imediat prin Gorovei (’32).

Foresta va întâlni în semifinalele barajului pentru promovare Oțelul Galați, care și-a asigurat primul loc în Seria a II-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu CSM Focșani.

Într-un alt meci din penultima etapă a play-off-ului, Bucovina Rădăuți a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la Hușana Huși, cu scorul de 1-2, după ce a deschis scorul prin Stoian (’37).

Vineri, în play-out, Şomuz Fălticeni a obținut o remiză de palmares, scor 1-1, în fieful celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. (D.C.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …