Monday , April 29 2024

Dante și Foresta se întâlnesc pentru a șasea oară în acest sezon

Cele două formații au un nou meci direct, sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul sintetic din Bucecea, în cadrul etapei a VIII-a din play-off-ul Ligii a III-a.

Foresta evoluează sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul sintetic din Bucecea, în compania celor de la Dante Botoșani, în cea de-a șasea întâlnire directă dintre cele două formații din acest sezon. Pentru “galben-verzi” este ultima șansă de a rămâne în luptă pentru primul loc la finalul play-off.

De la aceiași oră, Bucovina Rădăuți caută prima victorie de la startul play-off-ului în meciul pe care îl are programat în fieful vasluienilor de la Hușana Huși.

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

În play-out, salvată și din punct de vedere matematic de la retrogradare, Şomuz Fălticeni joacă vineri, de la ora 18.00, pe terenul liderului Ceahlăul Piatra Neamț.

Runda a VIII-a din play-out mai programează meciurile CSM Pașcani – Sporting Vaslui și CSM Bacău – Ştiința Miroslava.

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …