Monday , May 6 2024

O familie din Moara încearcă cu disperare să-și salveze fetița bolnavă de cancer

Micuța în vârstă de cinci ani a fost înfiată de familia Bejenar după ce a fost abandonată de mama naturală. Oamenii au vrut să-i ofere o viață fără lipsuri și griji, iar acum luptă să găsească tratamentul care să o țină în viață

O familie din comuna suceveană Moara a înfiat, în urmă cu câțiva ani, o fetiță, pe care au iubit-o nespus din prima zi, iar astăzi încearcă cu disperare să o țină în viață, după ce micuța a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Andreea Bejenar este în prezent acasă, în satul Moara, după ce a fost internată la Spitalul Clinic de Copii ”Marie Curie” București. Părinții au contactat mai multe clinici din străinătate care ar putea să-i acorde un tratament salvator și așteaptă niște costuri estimative. Pentru că toate aceste intervenții sunt foarte costisitoare, familia a început o campanie de donare de fonduri, sperând în acest mod că își vor salva fetița. ”Andreea, un bulgăre de inocență, o dulceață de copil, ”fetița perfectă”, cum o descrie mama ei, a primit un diagnostic crunt și nedrept, formațiune tumorală retroperitoneală, posibil neuroblastom stadiul III-IV. Copilul pe care familia Bejenar l-a așteptat cu atâta iubire, pentru care s-au rugat, s-au luptat și au reușit să o ia lângă sufletul lor prin adopție, astăzi este nevoită să lupte pentru viața ei.

Haideți să o ajutăm! Andreea se apropie de cea de a cincea aniversare, pe care o plănuiește de la începutul anului. Nu putem lăsa boala să îi răpească copilăria, visele și zâmbetul.Micuța tocmai a ajuns acasă în Moara, în Suceava, după ce a fost internată la București, la Spitalul Marie Curie și așteaptă împreună cu familia noutăți de la spitalul care o va accepta pentru tratament, precum și o estimare a costurilor acestuia. Andreea- minunea care a adus iubire în viața părinților ei, poate fi susținută de fiecare dintre noi, orice donație contează și o duce mai aproape de însănătoșire. Noi îi putem dărui clipe de fericire, vacanțe, seri de Crăciun, apusuri și răsărituri, aniversări pline de emoție și prieteni adevărați.

Haideți să o ajutăm pe Andreea să se bucure de copilărie!!”, au transmis reprezentanții fundației umanitare ”Sânge pentru România”, care s-au implicat în campania demarată de familie.

Cei care doresc să o ajute pe micuța Andreea, o pot face donând în conturile deschise pe numele mamei Daniela-Mariana Bejenar RO51INGB0000999911849416 Banca: INGB CENTRALA SWIFT: INGBROBU, RO18BTRL03404203A59714XX Banca Transilvania, SWIFT BTRLROBU și RO79BTRLGBPCRT00A5971401, Banca Transilvania SWIFT BTRLROBU. (C. R.)

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …