Monday , April 29 2024

Foresta a pierdut contactul cu primul loc după înfrângerea de la Bucecea

“Galben-verzii” au cedat sâmbătă, în etapa a II-a din play-off-ul Ligii a III-a, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 0-1. În alte două meciuri, Bucovina Rădăuți a remizat alb în deplasarea de la Huși, în vreme ce Şomuz Fălticeni a câștigat pe terenul celor de la CSM Bacău

Foresta a pierdut contactul cu primul loc în clasamentul play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a, după ce a cedat sâmbătă, pe terenul sintetic din Bucecea, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 0-1, într-un meci contând pentru etapa a doua.

Gruparea botoșăneană a marcat golul victoriei în minutul 58, prin Gorovei, care a profitat de o greșeală în banda dreaptă a defensivei sucevene și l-a învins pe C. Mihăescu cu un șut plasat.

Oaspeții au încheiat meciul fără vreun șut pe poartă și fără căpitanul Novac, eliminat pentru două cartonașe galbene pe final.

Foresta: C. Mihăescu – Cimbru, Celeadnic, Makongo, Arnold, Novac, Samson, M. Ilie, Netbai, Unghianu, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Pe parcurs au mai intrat: Chika, Merdovic, Chelari și Popovici.

Bucovina Rădăuți a remizat în zece oameni la Huși

Bucovina Rădăuți a cucerit primul punct în play-off, după ce a remizat sâmbătă, pe terenul formației Hușana Huși, scor 0-0.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă a dominat întâlnirea, având două bare, un gol anulat pentru un presupus off-side la Merticariu, dar și un jucător eliminat, Şpac încasând prea ușor al doilea cartonaș galben la jumătatea reprizei secunde.

Bucovina: Butnariu – Şpac, Florescu, Mateciuc, Coajă, Ungurianu, Săhlean, Forizs, Stroe, Stoian, Merticariu. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Coroamă și Parasca.

Rezultatetle etapei a II-a din play-off:

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți: 0-0

Dante Botoșani – Foresta Suceava: 1-0

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Şomuz Fălticeni a obținut a doua victorie în play-out

Şomuz Fălticeni a înregistrat a două victorie consecutivă de la startul play-out-ului, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul “Letea Veche”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 2-0.

Şomuz: Puianu – Antonesei, Vitu, Chirilescu, Nistor, Dănilă, Bejenar, Alecsandru, Julei, R. Ciobanu, Savin. Antrenor: Iulian Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Străjeriu, Ed. Ciobanu, Murovanîi, Maganu și Pitic.

Rezultatele etapei a III-a din play-out:

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava: 0-1

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni: 0-2

Ceahlăul Piatra Neamț – Sporting Vaslui: 1-0

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situateă pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …