Monday , April 29 2024

Un băiat de 15 ani din Ucraina a murit după ce a căzut de pe bicicletă, în pădurea Zamca

Duminică dupa-amiază, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un adolescent ar fi suferit leziuni corporale după ce a căzut de pe o bicicletă într-o locație care nu a putut fi specificată, iar acesta ar fi transportat cu o mașină în parcarea magazinului Selgross pentru a fi preluat de către o ambulanță.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat în parcarea magazinului Selgross de pe str. Cernăuți dinSuceava unde a găsit un tânăr care primea îngrijiri medicale de urgență de către lucrătorii unui echipaj SMURD.

În urma investigațiilor specifice s-a stabilit că minorul K. Andrei, de 15 ani, cetățean ucrainean, a căzut de pe o bicicletă în timp ce cobora o pantă pe o alee din pământ bătătorit din pădurea Zamca, în apropiere de str. Mihail Sadoveanu din Suceava, suferind leziuni.

Evenimentul a avut loc la ora 16.05. Locul producerii evenimentului nu este pe un drum public, astfel nu îndeplinește condițiile constituirii unui accident rutier.

Cel în cauză a fost preluat din parcarea Selgros de către echipajul SMURD şi transprtat la Spitalul Judeţean Suceava – Secţia Unitatea de primiri Urgenţe pentru acordarea de îngrijiri medicale. La ora 17.59 s-a constatat decesul susnumitului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …