Monday , April 29 2024

Tânar cercetat pentru act sexual cu minora, dupa anularea casatoriei cu o fata în vârsta de 13 ani

Un tân\r de 22 de ani, din Salcea, este cercetat pentru act sexual cu o minor\, cazul fiind depistat de poli]i[ti duminic\, dup\ ce dou\ familii de rromi s-au certat pentru c\ familia tân\rului nu a restituit toat\ zestrea dup\ anularea c\s\toriei cu o fat\ în vârst\ de 13 ani

 
Inspectorul principal Bogdana Cr\ciun de la Poli]ia Jude]ean\ Suceava a declarat c\ poli]i[tii s-au sesizat din oficiu în cazul unei feti]e în vârst\ de 13 ani din comuna sucevean\ Vere[ti, care urma s\ se m\rite cu un tân\r în vârst\ de 22 de ani din ora[ul Salcea.
Poli]i[tii fac cercet\ri în cazul tân\rului pentru act sexual cu o minor\, iar situa]ia fetei a fost sesizat\ [i Direc]iei General\ de Asisten]\ Social\ [i Protec]ia Copilului.
Cazul a fost depistat, duminic\, dup\ ce Sec]ia de Poli]ie Rural\ nr. 2 Bosanci a fost sesizat\ prin 112 c\ în centrul satului Vere[ti are loc un conflict între mai multe persoane de etnie rrom\, iar în urma verific\rilor s-a stabilit c\ scandalul avea la baz\ neîn]elegeri privind restituirea unei sume de bani care reprezenta o parte din zestrea dat\ unei fete în vârst\ de 13 ani, care urma s\ se m\rite cu un tân\r de 22 de ani.
Din cauz\ c\ familia tân\rului a sesizat c\ fata ar fi bolnav\, c\s\toria a fost anulat\, iar familia fetei dore[te restituirea întregii sume date drept zestre, fiind vorba de un rest de 7.000 de lei.
În timpul cercet\rilor, fata a fost audiat\ în prezen]a tat\lui s\u [i a spus c\, în urm\ cu dou\ luni, ar fi locuit dou\ zile cu tân\rul, în ora[ul Salcea, timp în care au dormit separat [i nu au între]inut rela]ii sexuale.
Ea a men]ionat c\ în perioada în care a locuit la cealalt\ familie nu a fost agresat\, îns\ mama tân\rului ar fi observat c\ fata ar fi suspect\ de o boal\ [i din acest motiv fiul ei nu ar fost de acord s\ se c\s\toreasc\ cu ea [i au trimis-o la locuin]a p\rin]ilor.
În timpul audierilor, tat\l fetei a refuzat categoric ca aceasta s\ fie examinat\ medico-legal.
În momentul interven]iei poli]iei, cele dou\ familii s-au împ\cat [i au refuzat s\ depun\ plângeri.
Directorul general adjunct al DGASPC Suceava, Florin T\rn\uceanu, a declarat c\ o echip\ a institu]ieia mers la locuin]a fetei, unde a f\cut o anchet\ în urma c\reia s-a stabilit c\ fata va r\mâne în grija p\rin]ilor [i va urma un program de consiliere.

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …