Monday , April 29 2024

Beat și cu permisul suspendat, un bărbat a ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu un BMW la Dornești

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30,  M. Lucian Ilie a condus un autoturism BMW 320 pe un drumul comunal neclasificat de pe raza comunei Dornești, iar la un moment dat a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului un podeț ce face accesul în curtea unui imobil peste șanțul existent pe partea dreaptă a drumului, în sensul său de mers. În urma impactului, mașina s-a răsturnat. Conducătorul auto  a fost consultat de echipajul medical de pe ambulanță, dar a refuzat să fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că susnumitul figurează cu dreptul de a conduce suspendat ca urmare a săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, la data de 24.09.2021, săvârșită pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Având în vedere cele constatate s-a luat măsura preventivă de reținere a șoferului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …