Tuesday , May 7 2024

VIDEO – Tort, baloane, coifuri și cadouri – pregătite de ISU pentru Arina, o fetiță care a împlinit 7 ani în Tabăra refugiaților la Siret

Arina, o fetiță adăpostită împreună cu mama ei în Tabăra Mobilă de pe stadionul din Siret, a împlinit joi șapte ani. În marea de lacrimi și deznădejde în care sunt acum refugiații ucraineni, puțini s-ar mai fi așteptat ca acest eveniment din viața fetiței din Ucraina să  mai intereseze pe cineva.

Codruța, unul dintre psihologii voluntari ai ISU Suceava, a aflat din discuțiile cu o tânără mamă faptul că fiica acesteia, Arina, împlinește joi, 3 martie, 7 anișori. A postat informația pe grupul lor de socializare, iar colegii au pus la cale o surpriză.
Toată lumea din tabără s-a mobilizat, inclusiv autoritățile locale, și împreună au organizat un moment special pentru micuța sărbătorită. I-au luat un tort, au adus baloane și coifuri, inclusiv cadouri.
Cu complicitatea mamei, Arina a fost îmbrăcată gros, iar la ieșirea din cort a fost întâmpinată de o mulțime de “invitați”, care i-au cântat din inimă “La Mulți Ani!”

Emoțiile au copleșit-o pe mama fetiței, îmbrățișată de români, iar lacrimile nu se mai opreau. Pe de altă parte, Arina nu mai contenea cu mulțumirile, iar încântarea îi făceau ochișorii să strălucească: “Дякую! Дякую!” (Mulțumesc! Mulțumesc!)
”Cel puțin pentru câteva momente, Arina a fost fericită să fie în centrul atenției… Sperăm ca printre amintirile ei din această perioadă complicată, să primeze acest moment în care a fost cu zâmbetul pe buze, iar noi, în suflete…
З днем ​​народження, дорога Аріна!
La mulți ani sănătoși, dragă Arina!”, au transmis angajații ISU Suceava, organizatorii ”petrecerii”.

Vezi si

Individ băgat în arest după ce, băut bine, a furat un excavator și s-a plimbat prin Dornișoara

Duminică, în jurul orei 13:35, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  prin  112 de …