Monday , May 6 2024

Bărbat cu arsuri pe 30-40% din corp, după ce a dat foc la niște buruieni și a căzut peste ele  

Sâmbătă după-amiază, polițiștii au fost sesizați prin 112  cu privire la faptul că, la Frătăuții Noi,  „un om a căzut în foc, arde”. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimei S. Modest.

Victima era conștientă, iar din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că în jurul orei 17:10, s-a deplasat în spatele locuinței de domiciliu, pe un teren agricol pentru a da foc la niște buruieni. După ce a aprins focul, acesta s-a împiedicat de cioclejii rămași în urma recoltării porumbului și a căzut în foc, fiind găsit de către soția sa.

Soția sa a cerut sprijinul unui trecător, care a venit la fața locului cu o găleată cu apă și a ajutat-o pe aceasta să stingă focul care i-a provocat arsuri lui S. Modest.

Cele două persoane l-au luat pe bărbat și l-au dus în curtea locuinței și au apelat SNUAU 112.

  1. Modest a fost preluat de echipajul SMURD fiind diagnosticat cu „arsuri de gradul 1 și 2 în proporție de 30-40% din suprafața corpului”.

În cauză organele de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …