Friday , May 3 2024

"Mama, ma sfasie ursul". Si-a sunat mama in timp ce era devorata de animalul salbatic si puii lui

Experienta cumplita pentru o femeie din Siberia, care a ascultat la telefon cum fiica ei de 19 ani este mancata de un urs brun si cei trei pui ai sai.
Animalul l-a omorat si pe tatal vitreg al fetei, chiar inainte sa o manance.
Olga Moskalyova, care si-a sunat mama de trei ori in decurs de o ora, i-a descris cum este devorata: “Mama, ma mananca ursul! Mama, ma doare! Mama, ajutor!”
Femeia a crezut initial ca e o gluma. Insa a simtit in vocea ei groaza si durerea pe care le indura si a auzit ursul mormaind si mestecand: “Am simtit ca mor atunci si acolo din cauza socului”, a marturisit Tatiana.
Fara ca ea sa stie, ursul ii omorase deja sotul, pe Igor Tsyganenkov, strivindu-i capul.
Olga, psiholog stagiar, a vazut cand ursul i-a atacat in iarba tatal vitreg si a fugit cateva zeci de metri, pana ca fiara sa o prinda de picior.
Tatiana a incercat sa-si sune sotul, pentru a-i cere ajutorul, fara sa stie ca el e mort. A sunat apoi la politie si la rude, implorandu-i sa se duca la rau, unde sotul si fiica ei plecasera ca sa stranga niste plase de peste.
Cand a sunat a doua oara, Olga a urlat: “Mama, ursul s-a intors! S-a intors cu trei pui! Ma mananca!”
In ultimul apel, la aproape o jumatate de ora de la primul, Olga a simtit ca e la un pas de moarte. “Mama, nu ma mai doare. Nu mai simt nicio durere. Iarta-ma pentru tot. Te iubesc atat de mult” au fost ultimele cuvinte pe care Tatiana le-a auzit.
O jumatate de ora mai tarziu, fratele lui Igor a ajuns cu politistii la locul grozaviei si au gasit ursii devorand inca trupul Olgai.
Serviciile de urgenta au trimis sase vanatori ca sa-i omoare pe cei patru ursi.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …

2 comments

  1. Cine poate proba o astfel de stire??
    Lipseste finalul cand vanatorul a taiat burta ursului s-o scoata pe Ludmila….
    Penibil….