Sunday , April 28 2024

Bărbat de 30 de ani, găsit împușcat în mașina tatălui său, la Roman. Este vorba, probabil, de o sinucidere

Un bărbat de 30 de ani a fost găsit împușcat într-o mașină în municipiului Roman, iar polițiștii sosiți la fața locului în urma unui apel la 112 au găsit și o armă, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Din primele date, pare a fi vorba despre sinucidere, însă polițiștii fac cercetări.

Bărbatul, gestionar al unui magazin de armament, deținător legal de armă, a fost găsit decedat într-un autoturism, proprietatea tatălui său. Primele verificări arată că bărbatul de 30 de ani s-a sinucis cu un pistol Carpați, model 1974, calibru 7,65, care a fost găsit în autoturism.

Comunicatul Poliției:

În această seară, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost identificată o armă.

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

 

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …