Monday , May 6 2024

Dosare penale pentru doi șoferi prinși beți la volan

Unul a fost oprit în dreptul Teatrului “Matei Vișinec”, 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt la Bogdănești, cu 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat

politia, masina noua Obiectiv

Doi soferi s-au ales cu dosare penale în cursul zilei de duminică, după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului de către polițiștii suceveni.

Astfel, duminică, în jurul orelor 22.30, o patrulă din cadrul Poliției mun. Suceava – Biroul Ordine Publică a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism marca BMW care circula dinspre str. Mihail Alecsandri către str. Mihai Eminescu iar în dreptul Teatrului „Matei Vișniec” acesta a oprit.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla numitul Dan R., de 20 ani, din comuna Hilișeu Horia, jud. Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dan R. a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier.

Tot duminică, în jurul orelor 15.30, lucrători din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, aflându-se de serviciu de patrulare pe raza comunei Bogdănești, satul Bogdănești, au oprit pentru control un autoturismul marca VW condus de numitul Ionuț B., de 29 ani, din comuna Bogdănești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul, Ionuț Bălan a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat două probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. (O.S.)

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …