Tuesday , April 30 2024

Soția celebrului rocker Rod Stewart a devenit polițistă la 50 de ani

Fost model de lenjerie intimă, Penny Lancaster, soția rockerului multimilionar Rod Stewart, care are o avere de 330 milioane de dolari, a devenit oficial ofiţer de poliţie.

Conform okmagazine, ea a fost filmată în timp ce amenda un tânăr care urinase pe străzile Londrei. Mai mult decât atât, invitată la emisiunea Good Morning Britain, ea a povestit şi despre cum a salvat viaţa unei femei care voia să se sinucidă aruncându-se de pe unul dintre podurile Londrei.

Cu aceeaşi ocazie, Penny, care are 50 de ani, a spus că soţul ei, Rod Stewart, a fost de acord cu alegerea ei de a deveni poliţistă şi a susţinut-o în timpul cursurilor şi al examenelor pe care le-a avut de trecut pentru asta. Ea şi-a descoperit afinitatea pentru acest job după ce a participat la un reality show în care celebrităţile se asociau cu poliţiştii pentru a preveni diverse incidente.

Căsătorită din 2007 cu Rod Stewart, Penny are împreună cu faimosul ei soţ doi fii – pe Alastair, de 15 ani, şi pe Aiden, de 10 ani. Iar Rod are o avere de 330 de milioane de dolari – aşadar, nu problemele financiare au împins-o să facă asta, aşa cum ar putea glumi unii. “Asta sunt eu: pot păşi pe covorul roşu cu Rod, iar a doua zi să hrănesc caprele pe care le avem pe proprietatea noastră. Dar mai aveam nevoie de ceva. Iar munca de poliţistă a fost răspunsul. Simt că asta ar fi trebuit să fac toată viaţa. Este vorba despre identitatea mea”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Vezi si

Nicole Kidman, strălucitoare la ceremonia la care a primit premiul American Film Institute pentru întreaga carieră

Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film, cea …