Monday , April 29 2024

Trend descendent al vaccinări anti-COVID-19 în municipiul Suceava

Vaccinarea sucevenilor împotriva noului coornavirus continuă trendul descendent de săptămâna trecută, însă cu un decalaj mai scăzut de la o săptămână la alta. O informare în acest sens a făcut viceprimarul Lucian Harșovschi în debutul conferinței de presă de miercuri, 2 Iunie. În acest sens, el a prezentat niște date conform 2.329 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 la centrele de vaccinare din Municipiul Suceava, în săptămâna 24 – 30 mai.

De departe, în topul preferințelor sucevenilor care doresc să se vaccineze anti-COVID-19 este vaccinul celor de la Pfizer. Asta în condițiile în care săptămâna precedentă s-au vaccinat 2.588. Totuși, în perioada 10-18 mai s-au vaccinat 5.423 de persoane.

Potrivit datelor prezentate de Lucian Harșovschi, în municipiul Suceava s-au vaccinat, în total, 29.425 de oameni. „Fac din nou un apel către suceveni să se vaccineze pentru că asta este singura soluție de întoarcere la normalitate”, a declarat Lucian Harșovschi. (D.P.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …