Tuesday , May 7 2024

LUNGU: ”După ce finalizăm lucrările la Piata George Enescu, vom moderniza anul viitor zona comercială din spatele Pieței Centrale

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a declarat miercuri că lucrările de construire a Pieței George Enescu sunt in grafic, acum lucrându-se la montarea structurii metalice.


Conform primarului Lungu, pâna în toamnă piata va fi acoperită si vor fi montate panourile sandwich termoizolante. Asa după cum se stie,  la subsolul pieței este amenajată o parcare subterană cu 70 de locuri, care a fost realizată anul trecut.


”După ce finalizăm lucrările la Piata George Enescu, vom moderniza anul viitor zona comerciala din spatele Pieței Centrale. În acest an a fost modernizată si redeschisă Piata din cartierul Ițcani.  Modernizarea piețelor agroalimentare consituie o prioritate pentru orașul nostru”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …