Wednesday , May 8 2024

„Cetățeanul Centenarului” din municipiul Suceava a împlinit 104 ani (FOTO)

Miercuri, 5 mai, a fost sărbătorită cea mai în vârstă suceveancă, eveniment la care a fost prezent primarul Ion Lungu, așa cum a mai fost și în anii precedenți.

„Astăzi am sărbătorit cel mai în vârstă cetățean al orașului nostru, distinsa doamnă LUCEA BOHATEREȚ, care a împlinit onorabila vârstă de 104 ani. A fost o revedere emoționantă, nu ne-am mai văzut atât de des din cauza pandemiei. I-am urat La mulți ani, am închinat o cupă de șampanie, a suflat în lumânările din tort și a primit un ajutor financiar din partea municipalității. Ne rugăm la Dumnezeu să fie sănătoasă și anul viitor să o sărbătorim din nou”, a precizat primarul Ion Lungu într-o informare transmisă miercuri după-amiază.

Edilul a ținut să reamintească publicului câteva date despre cea care a fost sărbătorită ieri. „Doamna LUCEA BOHATEREȚ este Cetățean de Onoare al orașului nostru și a fost declarată, în anul 2018, „Cetățeanul Centenarului” de către Primăria Municipiului Suceava. Este un model pentru noi toți. RESPECT DIN PARTEA COMUNITĂȚII!”, a mai spus Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

60.000 de lei amendă pentru o balastieră din Frătăuții Vechi

Garda de Mediu Suceava a efectuat un control împreunã cu reprezentanți ai Secției nr. 4 …