Tuesday , May 7 2024

Divorț Bill – Melinda Gates. Miliardarul pleca anual în vacanță cu fosta iubită

Detaliile noi care ies la iveală despre divorţul lui Bill Gates ne înfăţişează o relaţie în care Melinda Gates a fost nevoită să accepte obiceiuri ciudate ale soțului ei, care ridică mari semne de întrebare.

Astfel, se pare că Bill Gates a menţinut pe tot parcursul căsniciei lui o legătură foarte strânsă cu fosta lui iubită, Ann Winblad. Atât de strânsă încât reuşise să se impună în faţa Melindei cu decizia lui de a pleca în fiecare an, într-un weekend prelungit, doar el împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indonezia şi Germania. O alegere care ar fi scandalizat orice altă soţie. Dar apropiaţii susţin că Bill are o relaţie de prietenie foarte specială cu Ann Winblad, care, la rândul ei, s-a căsătorit după despărţirea de Gates cu fratele actorului Kevin Kline, Alex Kline.

Melinda a fost nevoită să accepte încă de la bun început uriaşa influenţă a lui Ann asupra lui Bill – de altfel, acesta i-a cerut lui Ann aprobarea de a se căsători cu Melinda.

Într-un interviu pentru revista Time din 1997, Bill Gates mărturisea că el şi Ann sunt uniţi de pasiunea pentru biotehnologie. Tot atunci a povestit chiar el cum a întrebat-o pe fosta iubită dacă ar trebui să se însoare… “În timp ce am reflectat la acest pas, am sunat-o pe Ann şi i-am cerut aprobarea de a mă însura cu Melinda”. Gates şi Ann s-au cunoscut la o conferinţă IT şi şi-au început relaţia în 1984.

“Am păstrat prietenia, împărtăşindu-ne constant gândurile despre lume şi despre noi înşine. Şi ne minunăm cum ne-am început aventura într-o industrie puţin cunoscută şi am ajuns în centrul unui univers fascinant”, a spus şi Ann Winblad.

Azi în vârstă de 70 de ani, Ann este o femeie de afaceri împlinită, deşi nu are nici pe departe o avere comparabilă cu cea a fostului ei iubit. A fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft, a fondat compania de software Hummer Winblad şi are o avere de 15 milioane de dolari.

okmagazine.ro

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …