Sunday , April 28 2024

Scarlett Johansson, revoltata pe distributia "politically correctness", după ce a fost obligată să renunțe la un rol 

Scarlett Johansson nu e de acord cu distribuirea politic corectă: „Ar trebui să pot să joc orice rol”, a spus actrița într-un interviu după ce a fost obligată să renunțe la un film în care trebuia să interpreteze rolul unei persoane transexuale, arată TMZ.

Actrița nu pare să fi depășit momentul în care a trebuit să se retragă din producția peliculei „Rub and Tug”. Scarlet Johansson a vorbit despre corectitudinea politică într-un interviu pentru revista „As If”, potrivit Mediafax.
„Știi, ca artist ar trebui să poți să joci orice persoană, orice copac, orice animal, pentru că asta e meseria”, a spus actrița.
„Simt că e o modă în domeniu și e nevoie să fie așa din diferite motive sociale, dar sunt momente în care devine jenant, când e afectată arta pentru că mi se pare că arta ar trebui să fie liberă de interdicții”, a continuat Johansson care a concluzionat „cred că societatea ar fi mai bine legată dacă le-am permite celorlalți să aibă propriile sentimente și să nu ne așteptăm ca toată lumea să simtă la fel ca noi”.
Actrița a mai fost implicată în controverse legate de distribuirea sa, după ce a jucat în 2017 rolul din „Ghost in the Shell”, unde juca un personaj care trebuia să fie o asiatică, povestea fiind adaptată după o serie de benzi desenate japoneze.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …