Wednesday , May 8 2024

Libertatea: Toni Grecu, printre pacienții transferați de la „Matei Balș” după incendiu. „A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Toni Grecu de la Divertis era internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”. El a fost transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon”

Fondatorul grupului „Divertis” se afla în spital de peste două săptămâni, după ce a dezvoltat o formă de COVID ce necesita supliment de oxigen. „Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Aceasta a precizat că toți pacienții internați în Pavilionul 5, unde a izbucnit incendiul, aveau cazuri COVID medii, cu necesar suplimentar de oxigen. „Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a precizat Cristina Grecu.
”Din prima zi mi-a spus că e frig”, a confirmat Cristina Grecu. După aceea, își amintește ea, la o zi, două, ”soțul mi-a spus că «A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat»”.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …