Wednesday , April 24 2024

Municipiul Suceava se apropie din nou de pragul de 3‰ cazuri active de COVID-19

Incidența cazurilor active de COVID-19 în municipiul Suceava a ajuns la îngrijorătoarea pondere de 2,91 la mia de locuitori – fără focare – și 2,97 la mia de locuitori cu tot cu focare.

Situația de vineri, 22 ianuarie, arată o creștere destul de mare după ce cu o zi mai devreme în municipiul reședință de județ incidența cazuri de noul coronavirus era de 2,83‰ și, cu tot cu focare, a ajuns la 2,88‰. Depășirea pragului de 3‰ ar conduce la plasarea municipiului reședință de județ a doua oară în „Scenariul Roșu”, ceea ce în mod automat ar aduce o serie de restricții suplimentare pe activitățile unor categorii de agenți economici, îndeosebi din sectorul HoReCa. De altfel, conform unei informări a Prefecturii Suceava, în județul Suceava sunt 11 localități – Adâncata, Bogdănești, Burla, Ipotești, Milișăuți, Moldovița, Rădăuți, Satu Mare, Todirești, Vicovu de Jos și Volovăț – în care rata de infectare este peste 3 ‰.

Pe de altă parte, rata de infectare la nivelul județului Suceava este de 1,87‰ fără focare și 1,88‰ cu focare, a informat vineri Prefectura Suceava. Reamintim că ieri, la nivelul județului rata infectării era de 1.88 ‰. (D.P.)

Vezi si

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează  o delegație de companii internaționale interesate să descopere potențialul de afaceri al orașului Siret și al Bucovinei

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România)  organizează în perioada 22-24 mai o delegație …