Monday , May 6 2024

Toni Grecu, fondatorul Divertis, este internat bolnav de COVID și se simte bine. Soția: Nu a fost la Terapie Intensivă

Miercuri seară, a apărut știrea conform căreia fondatorul grupului umoristic Divertis, Toni Grecu, este infectat cu coronavirus și află în stare gravă în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Informația a fost publicată inițial pe site-ul gândul.info, apoi a fost preluată de mai multe publicații și posturi TV.

Cristina Grecu, soția lui Toni, spune care este adevărul privind starea în care se află fondatorul grupului Divertis, într-o declarație acordată ziarului Libertatea.

Toni Grecu are COVID, e internat de 5 zile la „Matei Balș”, însă nu a fost și nu este la Terapie Intensivă, ci în salon, unde primește tratament și se simte bine.

„Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea..

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …