Thursday , April 25 2024

Opt suceveni au murit în ultimele luni de frig

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut mai multe victime printre suceveni, Direcția de Sănătate Publică confirmînd decesul a șase persoane doar în ultimele două luni ale anului trecut. La acestea se mai adaugă două decese, înregistrate în cursul acestei luni.

Primul deces din cauza hipotermiei în sezonul rece 2020-2021, a fost înregistrat în luna noiembrie 2020, cînd un bărbat ăn vârstă de 61 de ani din Brodina, a murit la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, după ce a fost găsit aproape înghețat, în grădina din spatele casei. Alte șase decese care au avut drept cauză hipotermia, s-au înregistrat în luna decembrie a anului trecut. Este vorba despre bărbați cu vârsta cuprinsă între 66 și 82 de ani. De menționat că toți erau în stare de ebrietate. Nu a făcut excepție niciun bătrân în vârstă de 67 de ani, care locuia la Căminul de Bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești. Se pare că bărbatul a fost la un bar din sat, unde a consumat băuturi alcoolice, iar în drumul spre Mănăstire s-a împiedicat și a căzut. A fost găsit în stare de inconștiență, cu hipotermie. Acesta a decedat pe data de 12 decembrie 2020.

Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul bărbat de 56 de ani, din Vadu Moldovei, care a fost găsit marți de către o vecină, în stare de inconștiență, căzut pe pardoseala locuinței. Bărbatul locuia împreună cu fratele său și împreună au tras o beție cruntă în casa neîncălzită . Femeia venită să le aducă de mâncare celor doi a solicitat intervenția unuin echipaj de Ambulanță, dar din nefericire, bărbatul a murit după doar câteva ore la Spitalul Municipal Fălticeni. (Cristina RUŞTI)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …