Friday , March 29 2024

Bucovina Rădăuți continuă seria amicalelor sub Pietricica

Trupa antrenată de Iulian Ionesi va juca astăzi, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, în compania divizionarei secunde Aerostar Bacău

Bucovina Rădăuți continuă seria amicalelor cu un meci test în compania divizionarei secunde Aerostar Bacău, cele două formații urmând să se întâlnească astăzi, de la orele 13.00, la Piatra Neamț.

Pentru trupa antrenată de Iulian Ionesi, acesta este cel de-al doilea joc de verificare pe care îl dispută de la startul pregătirilor de iarnă, după cel cu LPS Suceava, încheiat la egalitate, scor 6-6.

Calendarul amicalelor mai cuprinde pentru rădăuțeni meciuri cu Juniorul Suceava (23 ianuarie și 13 februarie), Hușana Huși (27 ianuarie și 17 februarie), Şomuz Fălticeni (30 ianuarie și 20 februarie), Dante Botoșani (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și cu juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie).

Gruparea rădăuțeană se bazează în continuare pe același lot de anul trecut, format din 22 de jucători: Ionuț Puianu, Cristi Butnariu, Paul Rotar – Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Marius Puha, Abel Coajă, Iulian Coroamă, Vasile Dănilă, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionuț Plămadă, Alexandru Pitic, Mihai Nistor, Cătălin Coroamă, Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu și Adrian Stroe.

Cea mai grea perioadă a pregătirilor de iarnă se anunță între 3 și 13 februarie, când Plămadă și compania vor efectua un cantonament pe plan local.

Aflată pe locul 3 la finalul turului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Ştiința Miroslava și Foresta Suceava, formația rădăuțeană va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci în deplasare, la Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …