Friday , March 29 2024

Un microbuz răsturnat între Horodnic și Gălănești a blocat circulația  trenului Suceava – Putna

Un microbuz în care se aflau două persoane s-a răsturnat, în această dimineață, pe calea ferată Suceava – Putna. Accidentul a avut loc între localitățile Gălănești și Horodnic de Jos. Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al Județului Suceava nici una dintre cele două persoane aflate în microbuz nu a necesitat îngrijiri medicale.

Microbuzul care s-a răsturnat pe calea ferată a cauzat întârzieri suplimentare la trenul 5623 Suceava – Putna. Incidentul despre microbuzul care a derapat și s-a răsturnat pe calea ferată, pe raza comunei Horodnic de Jos, a fost comunicat în jurul orei 09:18, după cum precizează cei de la Calea ferată Dorneşti – Putna. Până la eliberarea gabaritului de liberă trecere, trenul va staționa în gara Rădăuți.

În jurul orei 10:10, de la DRDP Iași a fost trimis un utilaj de intervenție pentru a putea ridica microbuzul de pe calea ferată. Potrivit postării de pe contul de facebook al DRDP Iași, microbuzul s-a răsturnat pe fondul carosabilului umed, dar viteza excesivă și neatenția la volan sunt indicate a fi cauze probabile, luate în calcul. (D.P.)

 

 

Vezi si

Codul galben de vânt puternic, prelungit până vineri seara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri dimineață o atenţionare Cod galben de vânt puternic …