Saturday , April 20 2024

Au început înscrierile pentru admiterea la Colegiul Național Militar Câmpulung Moldovenesc

Au început înscrierile candidaților la selecția pentru cele cinci colegii naționale militare din țară, dintre care face parte și Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

”Primul pas pe care elevii interesați trebuie să îl parcurgă este să se adreseze Biroului Informare-Recrutare din cadrul centrului militar al județului sau sectorului de proveniență. Aici vor primi informații privind oferta educațională, condițiile de recrutare, selecție și admitere. Înscrierea candidaților se poate face prin contactarea telefonică a birourilor informare recrutare sau prin completarea electronică a unei cereri de înscriere. Mult succes tuturor! Vă așteptăm în marea familie a Colegiului Național Militar <Ştefan cel Mare>!”, este mesajul transmis de reprezentanții unității de învățământ din Câmpulung Moldovenesc.

Elevii de gimnaziu care vor să devină elevi militari trebuie să parcurgă câteva etape, după înscrierea propriuzisă, printre care selecție, examinare medicală, întocmirea dosarului de candidat și finalizarea recrutării, iar la final să susțină concursul de admitere.

Viitorii absolvenți de gimnaziu interesați de cariera de militar au la dispoziție la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc 120 de locuri, la specializarea matematică-informatică.

Alte informații se pot obține de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul sau sectorul de domiciliu. (O. N.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …