Saturday , April 20 2024

Petrecere cu 25 de persoane, întreruptă de polițiști, la Milișăuți

Duminică seara, la orele 21:57, polițiștii din Milișăuți au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din localitate despre faptul că este organizată o petrecere privată unde nu sunt respectate regulile de distanțare socială.

politia, masina noua Obiectiv

O echipă  din cadrul Poliției Milișăuți s-a deplasat la fața locului, respectiv o clădire ce aparține numitului P. R., amplasată în  Milișăuți, str. Calea Ştefan cel Mare. Într-o sală din clădirea proprietate a numitului P. R. era organizată o petrecere la care participa un număr de 25 de persoane. P. R. a indicat că petrecerea a fost organizată de H. Cristian, de 31 ani, din  Milișăuți, iar la petrecere participă membrii familiei acestuia, precum și alte rude apropiate.

Cu această ocazie s-a procedat la întreruperea petrecerii, iar organizatorul și participanții au înțeles să se supună legitimării și să părăsească incinta locației la solicitarea noastră.

S-a procedat la sancționarea contravențională  a organizatorului petrecerii, H. Cristian conform prevederilor art. 65 lit. j) din Legea 55/2020 și a participanților conform prevederilor art. 65 lit. h) din Legea 55/2020.

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …