Saturday , May 4 2024

Actorul Jeff Bridges anunta ca are cancer

Cunoscutul actor american Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunțat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, potrivit CNN, citat de Libertatea.

„Deși este o boală gravă, sunt fericit că am o echipă grozavă de medici, iar prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, a scris Bridges pe Twitter.

Jeff Bridges se bucură de o cariera la Hollywood de mai bine de cinci decenii și a jucat în peste 70 de filme, inclusiv „True Grit”, „Seabiscuit”, „The Big Lebowski” și „Regele pescar”.

In 2010 a primit Oscar pentru cel mai bun actor in filmul “Inima nebuna”, rol pentru care a fost raplatit si cu un Glob de aur. Un alt Glob de aur a castigat in 1992 pentru “Regele pescar”.

El a obtinut un Glob de Aur în 2019, pentru realizările din timpul vieții. Recunoașterea, cunoscută sub numele de Cecil B. DeMille Award, este acordată anual cuiva care a avut un impact durabil în lumea divertismentului.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …