Tuesday , April 23 2024

Bărbat de 26 de ani din Poiana Stampei, băgat în arest după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini furate

Vineri seara, la ora 20:20, pe DN 17, un echipaj din cadrul Poliției Vatra Dornei a oprit în trafic a autovehiculului marca Audi condus de R. I., de 26 de ani, din  Poiana Stampei, care a  sustras în  scop de folosință autoturismul aparținând lui Ț.G., parcat în fața locuinței sale de pe DC Prăleni. Bărbatul prins la volan a condus mașina pe DN 17 – Poiana Stampei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Cel în cauză a fost  testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul municipal Vatra Dornei, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală  , pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,furt în scop de folosință”,  ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe”. Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Vezi si

20.000 de lei ajutor de la bugetul local al Sucevei pentru eleva olimpică diagnosticată cu leucemie

Consilierii locali suceveni au ocazia să facă o faptă bună, remarcabilă având în vedere încărcătura …