Thursday , March 28 2024

Şomuz Fălticeni este singura echipă suceveană care evoluează mâine în Liga a III-a

secretarasite


Trupa antrenată de Daniel Stoica înfruntă sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, formația CSM Pașcani, într-un meci contând pentru etapa a III-a. Derbyul dintre Foresta și Bucovina a fost amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din tabăra rădăuțeană  

Şomuz Fălticeni este singura echipă suceveană programată sâmbătă în Liga a III-a, trupa antrenată de Daniel Stoica urmând să evolueze, de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Pașcani, într-un meci din etapa a 3-a.

Cu victorii pe linie și fără gol primit de la startul actualului sezon, gruparea fălticeneană vrea să-și mai adauge trei puncte în clasamentul seriei în urma me­ciului din Valea Siretului. “Venim după două victorii în primele două runde de campionat și sper ca această serie de rezultate pozitive să fie una cât mai lungă, să putem să ne îndeplinim obiectivul: acela de a termina între primele două locuri din clasamentul seriei întâi”, a declarat directorul-sportiv Iulian Darabă, care ca precizat că toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic au ieșit negativi la cea de-a doua testare COVID-19.

Daniel Stoica vrea mai multă constanță în joc. “Sunt sigur că echipa va crește de la meci la meci și sper că, pe lângă rezultate, să avem și constanță în joc pe durata tuturor celor 90 de minute”, a spus antrenorul Şomuzului.

Tot sâmbătă ar fi trebuit să se dispute și derbyul sucevean dintre Foresta și Bucovina, meciul fiind însă amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din tabăra rădăuțeană.
Programul etapei a III-a:
Bradu Borca – Dante Botoșani
Sporting Vaslui – Hușana Huși
CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni
Ştiința Miroslava – Ceahlăul
Foresta – Bucovina Rădăuți (amânat)

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEŢ. Foto: Alex SĂVESCU)
secretarasite

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …