Tuesday , April 30 2024

Tânăr fără permis la volanul unui BMW, prins de polițiști după o urmărire prin Horodnic de Sus

La 19.09.2020, orele 20.40, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, executând serviciul de supraveghere și control trafic rutier pe DN 2E, raza comunei Horodnic de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism marca BMW care se deplasa pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus.

Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele regulamentare de oprire, continuându-și deplasarea în viteză către Şcoala Gimnazială a comunei Horodnic de Sus.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, folosindu-se semnalele acustice și luminoase în funcțiune pe o distanță de aproximativ 2.000 m, iar în intersecția DN 2E Horodnic de Sus, cu DC 45 Horodnic de Sus, conducătorul auto a virat pe DC 45 Horodnic de Sus, continuându-și de asemenea deplasarea fără a opri la semnalele de oprire.

Datorită traficului intens, în apropierea centrului comunei Horodnic de Sus, s-a reușit blocarea autoturismului BMW, conducătorul auto fiind identificat ca fiind N. Daniel, de 22 ani, domiciliat în Voitinel, care nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

De asemenea s-a constatat că autoturismul BMW nu este asigurat în caz de daună și nu are inspecția tehnică periodică efectuată la data de 19.09.2020, numitul N. Daniel fiind sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
secretarasite

Vezi si

De miercuri, Thermonet oprește furnizarea căldurii în municipiul Suceava

THERMONET S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava,  a anunțat …