Saturday , April 20 2024

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel în fața lui Dinamo

secretarasite


Echipa antrenată de Adrian Chiruț a cedat ieri, în fața campioanei en-titre, cu scorul de 30-40 (12-23), într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii Naționale la handbal masculin  

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel, scor 30-40, meciul disputat ieri, în fața campioanei en-titre a Ligii Naționale la handbal masculin, Dinamo București, în cadrul etapei a III-a a sezonului regular.


Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-a întrecut în ratări în debutul întâlnirii, iar dinamoviștii au profitat din plin, ex-universitarul Gavriloaia ducând scorul la 10-5 în favoarea “alb-roșiilor” în minutul 15.
Dincolo de jumătatea primei reprize, formația bucureșteană a marcat de cinci ori consecutiv fără să primească gol, pauza regăsind-o cu un avantaj mai mult decât confortabil: 23-12.

secretarasite

Diferența maximă dintre cele două echipe a fost consemnată în minutul 45, când iranianul Mousavi a înscris pentru 35-19 în favoarea lui Dinamo.
Universitarii au mai redus din handicap în ultimul sfert de oră, au câștigat repriza secundă, dar Dinamo – CSU Suceava s-a terminat 40-30.
CSU Suceava: Grigoraș, Makaria – Fodorean (7 goluri), Dascălu (6 goluri), Furak (4), Popia (4), Nalbantoglu (2), Oancea (2), Manjic (2), Pintilei (1), Alupoaie (1), Balazs (1), Tofănel, Sadovyi, Loic și Câmpan.

Rezultatele etapei a III-a:

CSM Făgăraș – Potaissa Turda 29-36

Dunărea Călărași – CSM Botoșani 35-28

Dinamo București – CSU Suceava 40-30

HC Dobrogea Sud – CSM Reșița (aseară)

Poli Timișoara – HC Buzău (aseară)

CSM București – CSM Focșani (aseară)

Steaua București – CSM Vaslui (aseară)

Minaur Baia Mare – CSM Bacău (aseară)

Următoarele șase etape de campionat vor avea loc în prima decadă a lunii octombrie, tot sub formă de turneu, cel mai probabil la Cluj.

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se vor califica în play-off, în vreme ce ultimele opt clasate vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …