Saturday , April 20 2024

Trei răniți în urma unui accident provocat de un tânăr de 22 de ani, pe centura Sucevei

secretarasite

În data de 15 septembrie, în jurul orei 00.40, M. A., de 22 ani, din Suceava a condus autovehiculul marca Audi cu post de conducere pe partea dreaptă, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava – V02P. După ce a ieșit din parcarea special amenajată pe sectorul de drum respectiv, aflată pe partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul de mers ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”, a efectuat schimbarea direcției de mers prin viraj stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Passat, care circula din direcția ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga față din autoturismul Audi, respectiv T. A., de 24 ani, din Suceava și a pasagerului stânga spate din autoturismul Wv , J. G., de 49 ani, domiciliat în sat Strahotin, comuna Dângeni – Botoșani, care au fost transportați cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Județean Suceava.

secretarasite

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la U.P.U a Spitalului Județean Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

secretarasite

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …