Saturday , April 20 2024

Drumurile de la Satu Mare la Rădăuți și Grănicești, în curs de asfaltare

Consiliul Județean Suceava asfaltează drumul care leagă municipiul Rădăuți de comuna Satu Mare pe o lungime de 3,5 kilometri. Şeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că această investiție va descongestiona traficul în Rădăuți.

„Asfaltăm drumul care leagă orașul Rădăuți de Satu Mare pe o lungime de 3,5 km o investiție făcută de Consiliul Județean Suceava și care se adaugă la modernizarea făcută anii trecuți în zona comunei Satu Mare de lângă Rădăuți. În felul acesta pe scurtătură de la Milișăuți se poate ieși la Rădăuți și se merge spre Putna fără să aglomerăm centrul acestui oraș. Mă bucur că am putut să facem și această investiție”, a spus Gheorghe Flutur.

De asemenea, el a anunțat că va fi asfaltat și tronsonul de drum județean care leagă comuna Satu Mare de comuna Grănicești. Gheorghe Flutur a declarat că instituția pe care o conduce a pregătit documentația necesară lucrările urmând să înceapă anul viitor. „Vreau să-i anunț pe cei de la Satu Mare, de la Milișăuți și de la Grănicești că am depus documentația pentru asfaltarea porțiunii de drum care este doar pietruită care leagă Satu Mare de Grănicești. Ştiu că toți așteaptă să modernizăm această zonă. Categoric Consiliul Județean Suceava a pregătit documentația pentru ca anul viitor să trecem la treabă și cu acest tronson de drum”, a mai declarat Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …