Saturday , April 20 2024

Gheorghe Flutur a participat la inaugurarea școlii din Negrileasa, Stulpicani și a anunțat că vor continua investițiile publice de modernizare a unor drumuri județene

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la inaugurarea școlii modernizate din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, eveniment care a avut loc în prima parte a zilei de marți, 1 septembrie, șeful administrației județene avându-l alături pe primarul Vasile Zamcu. „Am fost și sunt alături de stulpicăneni. Astăzi mă bucur și îi mulțumesc domnului primar că m-a invitat aici la inaugurarea acestei școli frumoase. Îl felicit și îi urez succes și sunt convins că va face ca această comună să devină una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina”, a declarat Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene sucevene a remarcat și faptul că școala a fost finalizată cu două săptămâni înaintea începerii anului școlar, dar și că investițiile publice din comună nu se rezumă doar la unitatea respectivă de învățământ. „Sunt în comuna Stulpicani, satul Negrileasa împreună cu primarul Vasile Zamcu pe care îl felicit pentru că sunt la o școală modernizată care arată foarte frumos astăzi o școală care are aproape 150 de elevi cu săli de clasă moderne, toalete corespunzătoare, încălzire centralizată. Totul este pus la punct cu două săptămâni înainte de începerea școlii. Primarul Vasile Zamcu nu este la primul obiectiv. Comuna Stulpicani e un șantier cel puțin în domeniul școlilor unde sunt patru școli modernizate în zona Slătioara, Gemenea, în Stulpicani și acum la Negrileasa”, a spus Gheorghe Flutur.

El a apreciat eforturile depuse de administrația locală pentru modernizarea comunei și a arătat că instituția pe care o conduce a modernizat în zona respectivă 16 kilometri de drum județean. „La capitolul școli stau foarte bine, dar au și alte obiective: o primărie nouă care este gata să fie pusă în funcțiune, modernizarea unor drumuri comunale. La toate astea noi, Consiliul Județean Suceava, am venit cu modernizarea a peste 16 km de drumuri județene”, a declarat Gheorghe Flutur.

De asemenea, președintele CJ Suceava a at asigurări că vor continua investițiile privind modernizarea/reabilitarea unor porțiuni de drumuri județene care tranzitează comuna Stulpicani. „Este important de știut că azi comuna Stulpicani poate fi vizitată pe drumuri care arată foarte bine atât de la Frasin până la Ostra mergând spre Broșteni, de la Frasin spre Gemenea și spre Codrii Seculari de la Slătioara. Mai este un tronson mic de drum la Slătioara până la Codrii Seculari pe care îl modernizăm. Avem fonduri iar pentru anul viitor pregătim modernizarea tronsonului care să facă legătura cu Câmpulung Moldovenesc: drumul peste Prihodiște”, a mai spus președintele CJ Suceava. (D.P.)

 

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …