Friday , April 19 2024

Scandalagiu băgat în arest după ce, încătușat, a lovit un polițist cu piciorul în cap

Individul respectiv, un bărbat de 50 de ani din Grămești, făcea scandal la un bar din sat. Polițiștii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul s-a luat la ceartă cu cei doi agenți, a fost încătușat și băgat în autospeciala de poliție pentru a fi dus la postul de poliție. Pe drum, scandala­giul a devenit agresiv, i-a amenințat pe cei doi polițiști, lovindu-l la un moment dat pe unul dintre ei cu un picior în zona capului 

Politie, masina, Obiectiv

Duminică după-amiază, la ora 16.45, T. I. din orașul Siret, a sesizat telefonic Poliția orașului Siret cu privire la faptul că o persoană de sex masculin provoacă scandal la barul pe care apelantul îl deține pe raza comunei Grămești. Sesizarea a fost transmisă telefonic patrulei de serviciu din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, formată din agent de poliție Solcanu Alexandru, de 26 ani, din Suceava și agent de poliție Onicean Raluca, de 21 ani, din Zamostea, care s-au deplasat la fața locului.

În urma sesizării primite, polițiștii au intervenit la barul SC TUDACOS SRL Grămești, unde au identificat persoana despre care apelantul a sesizat că provoacă scandal. Polițiștii s-au legitimat, și-au declinat calitatea și i-au explicat lui U. D. – C. de 50 ani, din Grămești, motivul prezenței la fața locului, solicitându-i totodată să se legitimeze.

U.D. – C. a refuzat să se legitimeze în mod repetat, chiar și după ce i s-a adus la cunoștință faptul că refuzul legitimării constituie contravenție și că pentru stabilirea identității sale se va impune conducerea sa la sediul Poliției.

Bărbatul nu s-a conformat solicitărilor lucrătorilor de poliție devenind agresiv verbal, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, după care l-au introdus în autospeciala de poliție. Pe drumul către sediul Poliției, individul a continuat să se manifeste agresiv, i-a amenințat în mod repetat pe ambii agenți, la un moment dat zbătându-se și lovindu-l cu piciorul în zona capului pe agentul Solcanu Alexandru.

Agentul nu a suferit leziuni vizibile însă urmează a se prezenta le Serviciul de Medicină Legală pentru a solicita examinarea medicală și eliberarea unui certificat medico-legal.

S-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore față de suspectul U. D. – C.și a fost introdus în arestul IPJ Suceava. de asemenea, scandalagiul s-a ales și cu dosar penal privind infracțiunea de „ultraj”. (O.S.)

Vezi si

Lemn confiscat în valoare de 585.000 lei și amenzi de 556.000 lei aplicate luna trecută de Garda Forestieră Suceava

În luna martie 2024 personalul Gărzii Forestiere Suceava a efectuat în total un număr de …