Monday , April 29 2024

EGGER Radauti a obtinut certificarea ISO 14001 pentru sistemul de management de mediu

Certificarea pentru Sistemul de Management de Mediu confirm\ politica companiei în ceea ce prive[te protec]ia mediului
Potrivit unui comunicat de pres\ transmis de investitorul austriac EGGER, `n februarie 2011, la fabrica din R\d\u]i a avut loc un audit integrat pentru sistemele de certificare ISO 14001 [i ISO 9001, realizat de c\tre firma Quality Austria, care a decis s\ ofere certificarea ISO 14001 pentru fabrica din R\d\u]i [i a reînnoit certificarea ISO 9001 pentru Managementul Calit\]ii.
ISO 14001 este un standard recunoscut la nivel global care specific\ cerin]ele pentru un Sistem de Management al Mediului (EMS) eficient. Scopul acestui standard este de a ajuta toate tipurile de organiza]ii s\ implementeze tehnologii pentru protec]ia mediului, prevenirea polu\rii [i pentru îmbun\t\]irea performan]elor ecologice. EGGER R\d\u]i a primit prestigioasa acreditare ISO 14001, ceea ce ilustreaz\ angajamentul actual [i viitor pentru minimizarea impactului asupra mediului. Standardul interna]ional ISO 14001 prevede atât un model pentru optimizarea managementului de mediu cât [i directive pentru a garanta faptul c\ firma minimizeaz\ eficient posibilele efecte negative asupra mediului prin prisma activit\]ilor sale, realizeaz\ îmbun\t\]iri continue ale performan]elor ecologice [i faptul c\ EGGER îndepline[te toate obliga]iile [i reglement\rile legale.
“Sistemul de management de mediu a avut drept model fabrica EGGER din Unterradlberg, Austria. Suntem bucuro[i pentru aceast\ acreditare care confirm\ totodat\ angajamentul EGGER pentru protec]ia mediului. Certificarea ISO 14001 reflect\ grija noastr\ pentru un mediu curat”, afirm\ Ioan Banciu, Director Tehnic al fabricii EGGER din R\d\u]i.
ISO 14001 specific\ un set de cerin]e pentru managementul de mediu pentru toate tipurile de organiza]ii pentru protec]ia mediului, prevenirea polu\rii [i îmbun\t\]irea performan]elor ecologice. Prin acest sistem de management, compania este capabil\ s\ identifice, s\ controleze [i s\ optimizeze continuu performan]ele de mediu, prin implementarea într-o manier\ sistematic\ a obiectivelor de mediu, s\ îndeplineasc\ [i s\ demonstreze c\ au fost atinse aceste obiective.

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …