Thursday , April 25 2024

Flutur: În acest an ne propunem modernizarea a peste 150 km de drumuri județene

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,  a anunțat în cursul zilei de joi, 21 mai, că o destinație importantă a fondurilor în bugetul pe acest an o reprezintă lucrările la drumurile județene, derulate atât direct prin bugetul propriu al județului, cât și prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava.

„Avem în vedere reparațiile curente, dar și proiectul „Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică 1: Iași-Suceava” cu tronsoanele DJ 208A, Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni-Dolhasca-limita cu județul Iași și DJ 209C-209D, care pornește de la Suceava, pe ruta Frumoasa-Liteni Moara-Zaharești-Stroiești-Vâlcele-Dărmănești”, a declarat Gheorghe Flutur.

În legătură cu modernizarea drumurilor județene până la limita a celor 150 de kilometri  – cele două tronsoane amintite de șeful administrației județene reprezintă aproape jumătate de ținta propusă pentru modernizare de CJ Suceava – Gheorghe Flutur s-a mai referit la Panaci – Glodu, Boroaia, Slatina, Hârtop, Rădăuți – Bilca, Teșna – Coșna, Siret – Mușenița, Stulpicani – Gemenea – Slătioara, Pleșa – Solonețu Nou, Câmpulung Moldovenesc – Rarău. (D.P.)

 

Vezi si

Cum a devenit o groapă de gunoi cea mai bună afacere a Primăriei Suceava. Economii de zece milioane de euro printr-o investiție de nici 2,5 milioane de euro

Un proiect de succes al Primăriei Suceava a fost dus la capăt u și nu …