Monday , April 29 2024

Foresta a câștigat la pas amicalul cu Rarău Câmpulung

Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus sâmbătă, pe terenul divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Căinari (4), Ungurianu, Diallo și Martin. Cu această ocazie, “galben-verzii” și-au testat și cele mai recente achiziții: fundașii Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașul Bogdan Filip (FC Botoșani II). Foresta revine vineri din cantonament   

Foresta și-a întrerupt sâmbătă cantonamentul de iarnă pentru a susține un meci amical în compania celor de la ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus în fața divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Căinari (4), Ungurianu, Diallo și Martin. Cu această ocazie, tehnicianul Forestei a văzut pentru prima oară la joc și cele mai recente trei achiziții ale “galben-verzilor”, este vorba de fundașii Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și de mijlocașul Bogdan Filip (FC Botoșani II).

Foresta Suceava (prima repriză): Mociu – Sumanariu, Neacșu, Celeadnic, Drugă – Căinari, Ri­go­ni, Filip, Ungurianu, Cerlincă – Marin.

Foresta (repriza a doua): Cărbune – Corduneanu, Man­diuc, Mateciuc, Filip – Stă­nescu, Căinari, Ungu­rianu, Diallo, Bur­ghele – Martin.

“Galben-verzii” vor reveni din canto­nament la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, de la ora 14.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, având programat un amical cu Bucovina Rădăuți.

Până la reluarea campio­natului, Foresta mai are amicale cu Ştiința Miroslava (22 și 28 februarie) și Ceahlăul ­Pia­tra Neamț (25 februarie).

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar Bacău, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …

No comments

  1. Forță foresta suceava hai cu promovare ca acolo vă e locul și nu în liga 3.