Sunday , April 28 2024

Guvernul și-a angajat răspunderea pe proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor bugetare

Guvernul Orban şi-a asumat răspunderea, joi, în plenul reunit al Parlamentului, pe proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020.

“Guvernul a luat decizia de a-şi angaja răspunderea pe proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 dintr-un motiv pe care vreau să-l mai repet. (…) Obiectivul nostru este ca proiectul de lege a bugetului de stat şi proiectul de lege al bugetului asigurărilor de stat să fie adoptate până în data de 31 decembrie”, a spus Orban, în plenul reunit al Parlamentului.

După ședință, Ludovic Orban a spus că atacarea la CCR anunțată de PSD nu face altceva să facă jocul baronilor și al firmelor care nu vor să se alinieze normelor. El a acuzat PSD că a pactizat cu transportatorii care sunt obișnuiți să efectueze curse fără a respecta întocmai regulamentul european.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …