Monday , May 6 2024

Un copil de nouă ani și un bărbat au ajuns răniți la spital după ce s-au răsturnat cu tractorul pe muntele Giumalău

Sâmbătă dimineață, un copil a fost rănit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe muntele Giumalău, lângă cabana turistică. Adrian-Gavril C., de 25 ani, Tănase C., de 49 ani, Marian-Ioan M. și Ionuț-Florentin M., de 9 ani, toți din comuna Dorna Arini, s-au deplasat cu un utilaj agricol de tip tractor pe muntele Giumalău, pentru a culege fructe de pădure.

În jurul orei 09:40, Adrian-Gavril C. a manevrat tractorul din apropierea stânei de animale Giumalău pe un drum de pământ necatalogat, circa 500 m, iar după ce a trecut de Cabana Giumalău, fiind pe o pantă cu înclinație mare, a scăpat utilajul de sub control, acesta răsturnându-se pe partea laterală dreapta. Doi dintre ocupanții tractorului, respectiv Ionuț-Florentin M. și Tănase C., au suferit vătămări corporale și au fost transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei de un echipaj SMURD și un echipaj al Ambulanței. Copilul de 9 ani a fost diagnosticat cu „plagă contuză gigantă genunchi și gambă dreaptă, rămâne internat”, iar bărbatul de 49 de ani cu „plagă contuză occipitală stângă”. Din verificările efectuate s-a stabilit că în cauză nu este vorba de un accident de circulație, locul faptei fiind pe un teren montan, situat în masivul muntos Giumalău-Rarău.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …