Sunday , April 28 2024

Sentinta: Remus Truica – 4 ani de inchisoare, Printul Paul – 3 ani cu suspendare, Dan Andronic a fost achitat, in dosarul Fermei Baneasa

Afaceristii israelieni Benyamin “Beny” Steinmetz, Tal Silberstein si Moshe Agavi au fost achitati in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa si a padurii Snagov. Decizia a fost data de Curtea de Aple Brasov si nu este definitiva.

In aceleasi dosar, milionarul Remus Truica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, iar printul Paul al Romaniei a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru cumparare de influenta.

Afaceristul Dan Andronic si avocatul Robert Rosu au fost achitati.

In acelasi dosar, societatea Reciplia a fost condamnata a plata unei amenzi de 200.000 lei pentru trafic de influenta, iar afacerista Nela Pavaloiu a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalarea banilor.

Curtea de Apel Brasov a decis confiscarea speciala a mai multor terenuri din Snagov aflate in proprietatea societatii Reciplia in suprafata de aproximativ 370.000 de metri patrati.

Instanta mai dispus confiscarea speciala de la Remus Truica a mai multor terenuri din Snagov in suprafata de de aproximativ 141.000 de metri patrati.

Magistratii au mai confiscat de la Printul Paul suma de 4 milioane de euro.

ziare.com

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …