Sunday , April 28 2024

LPS Suceava a urcat pe podium la “Dolphin Cup”

Echipa antrenată de Andrei Ițco a ocupat locul 3 la competiția care a adunat la Academia “Gheorghe Hagi” cele mai bune opt echipe din țară la categoria de vârstă 2007 

LPS Suceava a urcat pe podium la cea de-a șaptea ediție a “Dolphin Cup”, competiție organizată de Academia “Gheorghe Hagi” și la care au fost invitate cele mai bune opt echipe din țară la categoria 2007.

Trupa antrenată de Andrei Ițco s-a calificat din grupa din care a făcut parte cu două victorii și un rezultat de egalitate: 7-0 cu Corona Brașov, 3-1 cu Inter Star Sibiu, respectiv 0-0 cu New Star București. În semifinale, formația suceveană a cedat la loviturile de departajare, în fața celor de la FCSB, dar s-a întors acasă cu medaliile de bronz, după ce a câștigat la penaltyuri, în finala mică, în fața Academiei Hagi.

“Am primit această invitație în urma evoluțiilor bune pe care le-am avut în ultimii ani la toate competițiile la care am participat. Mă bucur că am reușit să-i dăm curs și chiar să facem o figură frumoasă. Ne-am luptat de la egal la egal chiar și cu FCSB, campioana României la această categorie de vârstă, într-un meci în care doar loteria loviturilor de departajare a stabilit câștigătoarea. Am terminat competiția neînvinși, pe poziția a 3-a, ceea ce nu poarte decât să ne bucure și să ne ofere încredere pe viitor. Felicit copii pentru efortul depus și mulțumesc părinților pentru susținerea oferită”, a precizat antrenorul Andrei Ițco.

LPS Suceava a mizat la Constanța pe următorul lot de jucători: Claudiu David, Ştefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găină, Mihai Sava, Victor Băbăscu, Ştefan Petraru, Rareș Ştefănoaia, Augustin Găină, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici și Matei Manolache. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …