Monday , April 29 2024

Tânărul sucevean Elvis Buruiană: 4 de “Da” la emisiunea “Românii au Talent!”

Tânărul sucevean Elvis Buruiană a impresionat plăcut juriul emisiunii „Românii au Talent!”, difuzată de ProTv. După o prestație remarcabilă la acordeon, tânărul de numai 19 ani a obținut 4 de „Da” din partea juraților, niciunul neavând niciun fel de obiecție față de modul în care acesta a evoluat pe scenă. Rapiditatea cu care a cântat la acordeon și, în egală măsură, profesionalismul i-a impresionat plăcut pe toți jurații, Andra ținând să evoce niște amintiri legate de fratele său care, de asemenea, cântă la acordeon. Plăcut impresionat a fost și Andi Moisescu, el punctând însă și pe stilul în care s-a prezentat tânărul sucevean – care a mers la emisiune însoțit de familia sa – și care a ținut să sublinieze că, din păcate, la noi în țară acordeonul nu este un instrument muzical apreciat la adevărata valoare, opinând că o posibilă cauză este și asocierea doar cu muzica folclorică. Foarte apreciată a fost dexteritatea acestuia și de către prezentatorii Pavel Bartoș și Smilley care, după stilul cu care i-au obișnuit pe spectatori în toate aceste ediții ale emisiunii, au dus-o și puțin pe glume, dar nu răutăcioase, ci în semn de apreciere. „ Are el dexteritate, dar si Weltmeister-ul (marca acordeonului – n.r.) rupe zona”, era un comentariu postat în legătură cu evoluția tânărului sucevean la „Românii au Talent!”.

Tot pe glume a dat-o și Florin Călinescu. Întrebat de ce poartă inel pe degetul mic, Elvis Buruiană a răspuns că este de la bunicul său, despre care tot el a mai spus că a cântat la acordeon. (D.P.)

 

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …

3 comments

  1. Liliana Cușnir

    Felicitări Elvis! Felicitări părinților care l-au crescut și i-au acordat toată atenția! Felicitări Geo Buruiană, un tată și un soț deosebit!

  2. Bravo Elvis!!!

  3. Felicitari! Foarte talentat!!!