Monday , May 6 2024

Doi bărbați au fost găsiți morți în șanț, la Todirești și Negostina

În dimineața de 8 martie, la orele 06:45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 că o persoană este decedată într-un șanț, în satul Todirești.

În șanțul de pe marginea drumului DC 43H, de pe raza satului Todirești, a fost găsit Ioan B., de 65 de ani, din localitate, care se afla în poziția decubit dorsal, iar echipajul medical de pe ambulanță ajuns la fața locului a constatat decesul acestuia, afirmând totodată faptul că trupul decedatului este  rigid, semn că decesul a survenit cu mai mult timp în urmă. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul locuia singur și era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului acesta nu prezenta urme vizibile de violență. Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la morga Spitalului Județean de Ur­gență Suceava în vederea efec­tuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați că Marin T., de 55 ani, din comuna Bălcăuți, a fost găsit decedat într-un șanț din centrul localității Negostina. În urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeași zi, la ora 11.25, s-a solicitat  măsura dării în urmărire a bărbatului, ca urmare a faptului că nu a mai fost văzut din data de 5 martie. În urma căutărilor efectuate, cadavrul acestuia a fost găsit într-un șanț din centru localității Negostina, fiind poziționat cu fața în jos. În urma ­exa­minării criminalistice a cadavrului nu au fost identificate leziuni ­vi­zibile sau alte urme de violență. Polițiștii au stabilit faptul că Marin T. nu suferea de boli fizice sau psihice, dar consuma zilnic băuturi alcoolice. Urmează a se efectua ne­cropsia pentru stabilirea cauzei decesului. (O.S.)

 

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …